Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodiga ögon

Lyckan tar i hand med oron
Vad är denna paradox
Vill bara lämna
Vart känner jag mig hemma?
Jag är trött på att se mig om med blodiga ögon
Jag vill rensa dom med saltvatten
Somna till ett brus
Vakna av ett ljus
Och en fiskmås som sliter tag i håret
Ett kackel som ringer i öronen
"Va fan, iväg med er lömska råttor, här har ni ingen plats!"




Fri vers (Modernistisk dikt) av HANA
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-24 01:44



Bookmark and Share


    Mim
Ger en bra sinnebild!
2018-11-25

  SatansSon VIP
inga roliga djur, ehuru jag var med om underverk i samband med en rått och musutställning då jag var ung.
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

HANA