Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gångbar



gångbart elastisk

skymtas du vid U

medan tanken på V

och av plikten mot X



du är den vises röda sten

solslingan i gräset

skiffertaket på skånelängan

glittervågen mot stranden



sångbart flexibel

körar du toccatan

medan instanserna valsar

och du förväntas delta






Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-24 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP