Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill dö

Jag sitter i mitt hus
Ser på mitt ljus
Drömmer mig bort
Och önskar att mitt liv blir kort
Jag orkar inte mer
Dagarna blir fler
Och nu vill jag bara bort

Jag blir slagen varje dag
Känner mig så svag
Drömmer mig bort
Och önskar att mitt liv blir kort
Jag hatar mitt liv
Köper en kniv
Nu vill jag bara bort

Jag sitter vid en älv
Hugger mig själv
Drömmer mig bort
Och önskar att mitt liv blir kort
Jag blöder väldigt mycket
Tappar blodtrycket
Nu vill jag bara bort

Jag håller på att dö
Skrattar höhö
Drömmer mig bort
Och tänker på allt ag jag fått
Jag tittar upp i skyn
Det är en vacker syn
Nu är mitt liv ett minne blott.




Prosa av elkaxibro
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-24 17:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm du skriver och det är ett gott tecken fortsätt skriva

2018-11-24

  Erik Gefvert
jag ser ett rop på hjälp -
ge inte upp, den finns här
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

elkaxibro
elkaxibro