Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en knappt märkbar sekund

andetagen
tolv till femton i minuten
provar maximal
utandning -----
inandning -----
vitalkapaciteten mäts
dagen mäts

greppar
håller hårt
över bröstet

strama upp kontrollen
lossa den inte ens för en tvekan
i en
knappt märkbar sekund




Fri vers av Inez L
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-25 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L