Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är skriven i Jag-from och handlar om två personer under sommarsolens sista rand. Den handlar inte om mig. Den handlar om min kompis och hans flickvän som gick in i ett förhållande i somras under sommarsolens sista rand.


Sommarsolens sista rand

Vi gick där på en strand.
Höll varandra hårt hand i hand.
Två unga hjärtan i en och samma brand.
Under sommarsolens sista rand.

Din blick sade mer än tusen ord.
Vilket gjorde att jag då förstod.
Hur du faktiskt kände för mig.
Och vad jag kände för dig.

Vi gick och satte oss på en sten.
Den varma sommarvinden den ven.
I solens sista gulröda sken.
Jag tittade på dina brunbrända ben.

Du började sätta upp ditt hår.
Jag lade mina händer mot dina lår.
Ingenting i världen spelade längre någon roll.
Jag hade inte längre någon koll.

Vi satt där på en sten på strand.
Höll varandra hårt hand i hand.
Två unga tungor tätt mot varann.
Under sommarsolens sista rand.
























Fri vers (Fri form) av elkaxibro
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-25 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elkaxibro
elkaxibro