Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanlig is

vanlig is
ligger struken slät
men sömmarna
skarvarna
försvarar misstagen

väggen är ännu
intakt
svävande

hittar raderna

av släthet




Fri vers av Inez L
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-26 08:18



Bookmark and Share


  cilax VIP
mkt fin
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L