Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedtryckt

dörren riktades
lodrätt mot karmen

så lätt det är
att bli klämd
intvingad
pressad
in i formen
av någon rädd
av någon njugg
som inte vill unna
den andre
utrymmet
dagen
eller ens tiden

 




Fri vers av Inez L
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-27 07:35



Bookmark and Share


  cilax VIP
det är så bra så bra
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L