Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dränerad

 

 

orden fattas mig

tappade på livets väg

jag har gått vilse




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-28 11:21



Bookmark and Share


  Fulbergarn
vilse hittar nya vägar
2018-11-28

  Per Drysén
Från vilsenhet kan ny ordning finnas
2018-11-28

  Bodingen VIP
En sak jag då vet
inte lätt vara poet
när orden tryter
håglösheten ryter
här kommer ett tips
gör detta och vips
tänk utanför låda
åter ses skrivklåda


2018-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll!
2018-11-28

  Kungskobran VIP
Orden kommer snart
när tanken får fart
Andras poesi ger en chans
till behövlig stimulans

2018-11-28

  BenGust VIP
Somliga gånger saknas ord och man
sitter åter på handlarns trapp...
Andra gånger räcker inte orden till.
Men visst är ord som en ledstång att
hålla sig till.

2018-11-28

  Cikoria Blå VIP
Trots allt blev det en mycket fin haiku!
2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP