Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa visa visa !

Se lillebror har hittat sin egen melodi
Nu sjunger han sin egen sång med KRAFT och ENERGI

Så länge han han finns till
måste han sjunga som han gör
Nu vet han vad han vill
Men han vet inte varför

Han skulle aldrig våga
att ens ställa ens sådan fråga
Han sjunger på refrängen
Men förstår inte poängen


Vi äro miljoner
som sjunger samma toner
enskilt och i förening
med mål men utan mening

Nu tror jag jag vet vem jag är
Nu vet jag vad jag vill
Och livet bär dit livet bär

Nu gnolar jag glatt en vers till.




©Anders Frankenberg Wester - 2019




Bunden vers av Anders Frankenberg Waster
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-01 10:03



Bookmark and Share


  Anders Frankenberg Waster
Det blev en till..... !


Man tackar för uppslag inspiration och samma bild - bara ur en ny (revitaliserande) vinkel..... !

Vilket altså betyder att jag finner din läsning av texten - ja men precis; tvånget att hitta ljuset för att inte förgifta sig själv (och omgivningen)
Jag tycker det är en träffsäker sammanfattning, med ditt fokus, och din sedvanligt särpräglade röst !

Jag tackar altså för en kommentar med förmågan att lyfta Maria !

2019-03-12

  AiA Maria den fria
Ser bilden
-ta tillbaka
-ta tillvara
kraften

I ljuset
-du


Så sjunger vi frihetens sång
gång på gång

Tack!


2019-03-10

  Kungskobran VIP
Livet på vers
sjunget i ters
ger glädje åt
var och en
och kan sjungas
om och om igen

Fint formulerat av dig
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Frankenberg Waster
Anders Frankenberg Waster