Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håller andan

skuggan
svart gren
sjunker
i en enslig hamn
går mot botten

skuggan
dunkelt hav
krusningar på ytan
oskyddat
håller andan




Fri vers av Inez L
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-01 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L