Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lungor borde inte supa in något annat än ren kärlek.


Rosa lungor

 

Genom alveolers sköra membran

utbyter vi

explicit

ren kärlek

Önskar dig rosa lungor.

 




Fri vers av Livet1
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-01 17:49



Bookmark and Share


    Khayyam
rök
cigarettrök
svarta lungor

kärleken
ultrakärleken
till nikotin


2018-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1