Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tapp


uppvaknad
fast i en droppe
vid minsta rörelse
tappar den greppet om bladet
och faller mot marken med ökande fart

sju sekunders liv
i en sekundär tillvaro

från droppen så ser jag min bödel stå klar
upphörd närvaro




Fri vers av Paradisfågeln
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-01 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln