Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte så behaglig

inte så behaglig alls
någon del av dagen
någon del av livet
knappt len ens
likväl som nu
skrovlig
oupphörligt obehaglig




Fri vers av Inez L
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-02 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L