Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
100% okunnig amatör. Ge gärna konstruktiva åsikter och tankar om allt. Har inte koll på någonting än vad gäller stilar/regler osv.


Bekanta Främling

Bekanta främling vad vill du mig?
Du ska alltid följa med när det minst passar sig.

Du är obekväm, bökig och inte normal.
Ingen vill ha med dig att göra, stick!
Förpesta någon annans vardag!

Bekanta främling med ett flin harkla sig.
Viskade sedan tyst.
Du kan ej så lätt förkasta vad som finns inom dig..




Fri vers av Mange_takk
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-02 14:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älskar dig. takk
2018-12-13

  SatansSon VIP
du e bra***!
2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Mange_takk
Mange_takk