Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
100% okunnig amatör. Ge gärna konstruktiva åsikter och tankar om allt. Har inte koll på någonting än vad gäller stilar/regler osv.


Presentation av hoppet

Jag är en vanlig man som har börjat skriva av sig ibland, då mitt huvud alltid jobbar och lätt tar överhand.

Varför är vi som vi är?
Varför gör vi som vi gör?

Alltid dela upp oss
Lämna människor utanför

Det där är mitt!
Det är ditt!
Jorden, vadå sitt!?

Det är inget att diskutera!
Skapare har gett mig rätten att dissekera!

Interagera
Kommunicera

Nej det kräver ju så mycket mera
Fler än oss själva ska inkludera
Och allt det pinsamma presentera!

Allt det där
Vi ändå kommer få uppleva...

Nej nu ska jag sluta gneta
För i ärlighetens namn hoppas jag innerligt på Greta!

Hon har lyckats eskalera
Få maskinen att agera
Samlat oss till något mera
Jag bara hoppas vi inte är sena...

Nu gäller det att ligga i
Göra allt vi kan!
Ändra lite i systemet
Vi kommer faktiskt inte i första hand!

Vi måste börja i från grunden
Överstiga alla gapen
Inkludera hela bunten
Och basera bygget på kunskapen!

Nej nu tackar jag för mig, någon presentation blev det ej
Mer en hyllning till vår lilla tjej!
Och en spark i arslet på dig...





Fri vers av Mange_takk
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-03 20:26



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin text. Tänkvärt.
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Mange_takk
Mange_takk