Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
100% okunnig amatör. Ge gärna konstruktiva åsikter och tankar om allt. Har inte koll på någonting än vad gäller stilar/regler osv.


Väckarklockan

Ett ljud
En doft
Ett minne
En famn

Drömmande
Kännande
Levande
Varm

Ett beslut
En vind
Ett rop
En våt kind

Verklighet
Någonstans
Domkyrkan
Klämtar åtta

Förvirring
Rycker till
Tittar ner
Vad gör jag här?

Just det
Tvivlande
Visst tänkte jag?
Hoppa




Fri vers av Mange_takk
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-02 16:21



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Tänkvärt!
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mange_takk
Mange_takk