Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
100% Okunnig amatör. Ge gärna konstruktiva åsikter och tankar om allt. Har inte koll på någonting än vad gäller stilar/regler osv.


Vinteräventyr (Haiku?)

Vinter drev mig in
Instängd existens vid brasan
Fantasins eld frodas




Bunden vers (Haiku) av Mange_takk
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-11 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mange_takk
Mange_takk