Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Ulf Lundells ”Natt” (1981) från LP:n Preskiberade romanser.


Uppskjuten dröm



skäppan av ljus

fann gensvar

men avståndet tärde



självbedrägeriet

drev min flykt

genom orden ur



det evinnerliga

uppskjutandet av

vad som borde blivit



framför det skalkaktiga

där vid nattens dörrsmyg

då drömmarnas kras



tillintetgjorde mitt

temporära rus min

valhänta levnadsextas




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-03 11:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, berörande och tankeväckande!
2018-12-03

  Boneyfrank VIP
Din dikt kändes ärlig och var riktigt fin. Bokmärkningen kändes självklar.
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP