Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Väljer Mitt Kall vers1

står ej bugande som friska blommor bländande och grann/
älskande o varm med en hjälpande hand/
känslan är sann längtande brand tänkande stark/
slänger allt knark o väljer mitt kall/

så om du har pengar på bank eller stålar i rullar/
är detta gratis och lämnar dej förvånad som en uggla/
fucking magiskt känn min eld det går ej att blunda/
men bränn er ej på min låga som störtar Babylon/

di fucking shitstem! passa micken to many victims/
the art is strong bombing sickest against the ego wicked/
politrix here! independent revolutionary/
not a slave of drugs so the future isn´t scary/

no we rock many concerts yes sjukt fucking härligt!/
got the magic to cure the flue i alla fucking städer/
rocking maddest don´t even need to puff the magic dragon/
Tellus Underground i alla väder fuckheads bäst ni lär er!/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-03 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl