Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett äventyr hur PinkFlamingoWhites liv.


Puuh, iih, wiie, boom

Puh, där var det nära.

Han bröst nästan mot lagen
Men känslan brann ju så stark
Hur kunde det vara farligt
Av det starka så smått smaka

Gah, varför inte bara testa

Han sprang vidare i sin skalle
Resonerande i manisk fart
Alla vinklar testade
Alla känslor kända på en och samma gång
Men ändå vågade han inte

Wiie, vad vacker du är

Från ett annat liv
En tanke från framtiden
Paketerad som en överraskning
För du hade alltid funnits
Han hade bara glömt bort det

Iih, nu kommer dem

Ur en annan synvinkel
Från det vanliga, det tråkiga
Här kommer dem med
Den speciella urtvättade tröjan
Dem ler snett av glädje
För dem tror snart
Att dem fångat dig till slut.

Boom, ha han lurade er

Med ett tyst boom
Och ett oväntat rökmoln
Försvann han igen.
Ytterligare ett tillfälle
Jag blåste dem.
HÅRT

Puuh, iih, wiie, boom




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-04 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fri, skön text
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite