Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek även för mig?



I en rosa dimma av kärlek
flödade jag graciöst fram

Mitt hjärta bultade snabbt
och tankarna rusade glatt

Aldrig trodde jag att
jag den känslan skulle få igen




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-30 16:05



Bookmark and Share


  The_Guardian
gRATTIS
2019-10-31
  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite