Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken som dans


I en månbelyst sal jag dansade för mig själv

Mina steg var lätta och säkra på sin sak

Jag svävade fram dansandes på kärlekens band

Högre och högre tills jag nådde tacket

Och inte ens då tog det slut.

Att få må bra i mig själv och bara få dansa

Jag känner att jag inte längre behöver chansa

Men där du kommer och kräver närhet

Du förstör min rytm och mina fötter kliver fel

Du säger att man måste var två för att få dansa

Du ställer krav och vill styra mig igen

Du hittar en tråd i dansens komplexa mönster

Du drar mig ner till din sorgliga nivå.

Jag sluter mig och stänger av. IGEN

Tänker att jag fick vara lycklig lite längre

Den

här

gången




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-11-01 10:29



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Den blir bättre och bättre för varje rad! Fantastisk rytm och känsla.
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite