Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På fall i dig


En annan sida

växer

sakta fram i
mig

Jag finner styrka

i leendet jag
får från dig

Det är inte kärlek
inte än

ia alla fall

Men ditt leende
får mig så

lätt


fall




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-28 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite