Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdet!


En flyktig tanke
slog fast i mitt inre
som en hammare
mot ett städ

Jag är värd nånting
kärlek, vänskap, framgång
sex
Jag är en faktiskt person

Som en duva i en bur
visste jag inte om att jag
satt fast
i ett fängelse
bakom Den Röda Dörren




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-31 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite