Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blått


Han hade följt, visat och låst upp.


Hans jobb var att vakta de levande.
Han suckade högt när insikten slog till

Doften var det som slog honom hårdast
Åsynen var inte alls så hemskt som han trott.

Det kalla,

det hårda,

det bistra

var blått




Fri vers av PinkFlamingoWhite
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-26 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite