Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingen

vingen
slät i gräset
kroppen vrids
näbben
det svarta ögat
stelt
mot kanten




Fri vers av Inez L
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-04 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L