Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stök, jolm och pysselknök



handel å vandel

glögg och mandel

allehanda kok ur

féns tusensagorsbok



smetspritsad knäck

sparkstötting och fisk

liggande på lut

snett bakom disk



gigalolej av tomtebrus

i halmhatt han fått fnatt

så ganska troligt är

att jokern spelat spratt



stök, jolm och pysselknök

den långa julen kära

stojet blir nog lagt på burk

blodsband flyter nära




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-04 17:48



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Härligt julig dikt med stök och bök!
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP