Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet

Vad är rätt vad är fel
Ingen vet, ingen vet

En känsla i magen
Ett straff, i hemlighet
Ingen vet, ingen vet

Vad är bra, vad är bra
alla vet, alla vet
i förtroende och i framgång
i pengar och i hemlighet

Vad är dåligt, vad är dåligt
alla vet, alla vet
i misslyckande, och nedgång
i missunnsamhet

Vad är rätt vad är fel
ingen vet, ingen vet




Bunden vers av Brood
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-05 16:27



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Skrivandets konst är god och inger mod!
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Brood
Brood