Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger

Kvinna står i grönskan
Regnbågens färger är hennes kropp

Hästen som kommer springandes
I samma färger är dess kropp

Mannens färger är
Som de övriga två

Dom är lika varandra
Allting hör ihop

Där lägger de sig tryggt på bomullsmark
Som du vaknar upp
Lika vacker, lika stark






Bunden vers av Brood
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-11 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brood
Brood