Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkt på vinden

ledare kommer och går
men börjar det blåsa några nya vindar?
sen gammalt gäller och det kvarstår
makt och pengar förblindar

ska det aldrig någonsin
på detta bli ett slut?
där makten och pengarna går in
där går moralen och vettet ut

när kvällen närmar sig i vårt hus
och brasan brinner så länge vi ser till den
börjar det kanske gå upp ett och annat ljus
men mörkt det är på vinden...




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-16 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP