Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nätterna du tagit ifrån mig


Jag tänker mig att du äter, sover och öppnar dina fönster
och om jag kallar så släpper du allt för min skull
Du träder av Vintergatan
du hoppar ut från dimman och lämnar änglarna utan att blinka
Du går ut på gatan som alla andra
men jag ser stjärnorna glittra bakom dig

Våra dagar går

Jag har en säng, kudde och någons huvud på den
jag är aldrig kvar nånstans
är glad för det som inte finns
letar efter vägar utan namn
men hittar inte tillbaka
till mig själv

Vi är bara minnen som inte tillhör någon




Fri vers av Gigi
Läst 232 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-05 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet
Får mig att tänka till


2018-12-28

  Lottie Ålhed VIP
Snyggt med vi"Vi är bara minnen som inte tillhör någon"
2018-12-09

  prinscess VIP
Bra skrivet
2018-12-09

  Lars Hedlin
Stark och djup full av beröring och liv!
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi