Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk så mycket vi har i oss ändå

 

Livet är så stort och vi är så små, tänk så mycket vi har i oss ändå.

Jag säger att du är stark, bara styrka kan formulera allt du gör.

Jag vill att du ska komma till din rätt, vad krävs av mig i detta.

Du ska må bra och vara lycklig, få fortsätta din vandring framåt

Vi ska fortsätta som bästa vänner, stöta och blöta, livet lever med oss.

Skikt & Lager är verkligen en bra definition på dig, på oss och livet.

Allt kommer att bli bra, allt är bra och du ska åter igen flyga fri som en albatross.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-06 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65