Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns såna här som bara väntar på stryk



Och när de får det
klagar de som vanligt !

De är inte bara sin värsta fiende.
De är sin egen dödspatrull.

Tar livet av sig själva
via andra.

"Det var
du" !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-06 19:03



Bookmark and Share


  MissFluff
Nejmen. En dikt om mej. Smickrande =)
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP