Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänder ett ljus

jag tänder ett ljus på den plats
där livet, där skönheten ligger begravd

vissa dagar händer det saker
efter vilka livet aldrig mer blir detsamma

snötäckt, helt vit, är nu gravplatsen
de mest smärtsamma sakerna i livet kan vara bland de vackraste




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-08 10:49



Bookmark and Share


  Imzon
Vackert!
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP