Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlighetsskrift!

Jag skulle inte vara mycket om jag inte hade mina ide`er.
Skulle inte vara mycket om jag inte hade en vän.
Och absolut inte vara NÅGOT, om jag inte vore EN!




Bunden vers av Mim
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-08 06:59



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Gillas skarpt!
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mim