Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pausdikt


Beröring

 

 

Närma mig försiktigt 
Lägg dina händer på
min stela kropp

Låt värmen tränga in i mig
så att jag blir som förr

Rör mina händer och
smek mina kinder

Kanske lossnar det 
infrusna och vänds

till kärlek igen

Hela mig så att
jag kan andas igen

och kan ligga lugnt

med huvudet mellan

dina yppiga bröst

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 458 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-12-08 22:47

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Så vackert och sensuellt
2018-12-09

  ULJO
Så fint
2018-12-09

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig dikt.
2018-12-09

  Bodingen VIP
Om man känner sig trasig
blir man kanske som knasig
när närgångna yppiga bröst
visar att där finns det tröst
2018-12-09

  Öknens Ros VIP
Beröring är livsnödvändig.
2018-12-09

  StinaJ VIP
Berörande poetat om längtan och hopp.
2018-12-09

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Den ömma beröring vi ALLA så väl behöver !!!
2018-12-09

  Blomma-Stjärna VIP
Fint så
2018-12-08

  Poeten Salvador VIP
Beröring är kontakt, och dålig kontakt samhällets signum. Just nu
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten