Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan framgång


jag letade
jag sökte

i mitt minnenas labyrint

I skrymslen
I vrår

Jag förtvivlad famlade

Utan hopp
Nej inget hopp

Fanns för mig att tillgå

Jag bad
som jag bad

Denna förhäxning
skulle släppa

Men grått
alltid grått

Är mitt sinne
dömt att vara




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-09 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite