Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somnipotens

Töm ditt sinne
töm ditt minne
på den kraft
som finns där inne
kroppen som sirap
trög och klar
våga ligga kvar
slappna av
vänta på svar
från somnbudsmannen
som smeker din trängtan
och frustrerande längtan
med mysk och olja
med doftande händer
öppnar dörren
till okända länder
i fridens värld
känslornas härd
dit du kan bäras
av starka armar
i nattens mörker
över vattnet
som rinner stilla
här kan du vila
i trygghets famn
i kärlekens givmilda hamn




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-11 05:24



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
strålande skriftat; och nu kommer somnbudsmannen John Blund och bjuder på en länge efterlängtad djup och skön stund!
2018-12-13

  Minkki VIP
somnbudsmannen - vilket härligt begrepp!
2018-12-11

  Anya VIP
Fin stämning. Att kunna sova är en gåva.
2018-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att famnas av Morfei armar!
Bra skrivet.
2018-12-11

  Kungskobran VIP
Fint om sömnens gudagåva
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP