Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pausdikt


Promenaden

 

 

Eftersom mitt orienteringssinne 
är instabilt så väljer jag alltid att 
gå runt kvarteret 
Vid första hörnet tar jag till vänster
och låter hunden dra mig till det 
andra hörnet där jag viker av
till vänster 
Hunden har sin favoritsträcka
framför sig och återerövrar
många revir 
Väljer återigen att svänga till
vänster vid tredje hörnet och 
börjar närma mig utgångspunkten 
Framme vid sista hörnet står en 
skylt med informationen "Ditt kvarter har förflyttats till andra sidan kanalen.
Avvakta mer detaljerad information

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 300 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-14 07:07

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten