Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den totalt kluvna människan




hon är överallt
så vanlig
att ingen ser henne
hon kan säga vad som helst
utan att nån reagerar
hon kan säga att ja betyder nej
och ingen ropar stopp

hon kan knulla och ha skönt
utan att tordas bli älskad

hon kan bli centerpartist
och vara rädd för bajs

hon kan göra en galen av kåthet
men tvivla på sitt eget människovärde

psykologlinjen
är den populäraste just nu

jag undrar
varför




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-14 22:48



Bookmark and Share


  MissFluff
Vacker, sorgligt
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP