Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I luften


Inne i skogen
hör man alltid andra röster

Talar för
det som är gynnsamt

och jag behöver inte säga emot
eller reservera mig
inte begränsa mig

Kraften går fram
fullt ut

Till doften av granbarr
tystnad från gamla
årmiljoner bryter fram

under fötterna
genom dem

upp till mitt hjärta
där mina öron

finns









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-16 17:05



Bookmark and Share


  Birk Andersson
när det är som tystast
hörs allt som mest
2018-12-20

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP