Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dilemma

och Mefistofeles räckte honom
kunskapens fulla bägare
han tog emot den
och tömde den i ett enda drag

han slog den tomma bägaren i bordet
och sa ”Fyll den igen!”
Mefistofeles skrattade
och sa ”Då får du ge mig ett nytt offer.”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-19 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP