Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att jag och ingen annan


Så fanns du där, men bortkörd
Av mig, och ingen annan
Jag sa - du blev ju bortförd
Av sorg och någon annan

Jag såg mig dö, men visste
Att jag - och ingen annan
Fick vara den som miste
Mig själv - men ingen annan

Då stod du där, jag skämdes
För mig, som såg en annan
En mask av dig, jag skrämdes
Av mig - och ingen annan


En spegel fylld av inget alls
Ett minne av ett minne
Och gråten i min tysta hals

Ett helt förtorkat sinne




Bunden vers av Ninnesdotter
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-17 08:48



Bookmark and Share


    samole
Ja, jättefin, härlig att läsa och med distans och närhet!
2018-12-23

    carinamnm
Den. Helt i sitt eget slag.
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninnesdotter
Ninnesdotter