Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

vem är jag?

vad skriver jag om?

vad skriver jag inte om?

vad berättar detta om mig?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-17 16:22



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Att du är lika förvirrad som alla andra poeter he
2018-12-17

  Kungskobran VIP
Vem är jag
som skriver på Poeter.se
nästan varje dag
Är jag den jag ser mig själv
eller den som ses av andra,
det är frågan




2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP