Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta




jag hatar att skriva
det är helt lönlöst
det är inte ens ett tvång
om det vore det ändå
då kunde man söka hjälp för det
hos en kbt:are
få en bestraffning
för varje jävla ord man musade fram
va skönt det skulle vara
att få en elstöt i fingret
va skönt det skulle vara
att vilja sluta skriva
av rädsla för smärta -
det man skriver om




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-18 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Önskan om elstöt i fingret är så konkret och konstruktivt cyniskt samtidigt som respekten för sorgen och alla dess förklädnader vördas i bästa behåll!
2018-12-19

  Lottie Ålhed VIP
Ibland slår en tanken att man borde va som "vanligt" folk men den tanken brukar gå över Kanske tur ändå Bra text!
2018-12-18

  Poeten Salvador VIP
Man kan vara rädd för lycka också
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP