Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling har migrän

Jag tror inte att han såg mig där jag

stod i molnet av cigarettrök,

jag ville visa mig,

men mina ben var stel av rädslan

som pumpades från mitt hjärta.

De var varmt,de stank från en pissoar

och när din blick just skulle möta min

så blixtrade de till..

min älskling har migrän

Hade jag kunnat göra mer för dig

där vi stod okända för varann?

Främlingar..

Jag hade så gärna tagit dig i min famn

för att ta dig med genom natten

visat dig stjärnorna och lärt dig

kyssas i månskenet

Jag hade gärna följt dig på vägen

till ingenmansland

Men istället vände jag mig bort

bort från dig







Fri vers av änglasjäl
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-06-17 23:41



Bookmark and Share


  Daniel lindqvist
verkligen vardaglig inget påklistrat gillade den verkligen för det jämna i den
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl