Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet ju inte vad du tänker, men du agerar jävligt konstigt jag vill inte leka mer


Vattumannen,vi blev för mycket för varandra och jag kan inte...



Jag

saknar,hatar,älskar,längtar efter dig


Du

vrider,ljuger,ignorerar,kryper för mig


En kärlek ingen av oss förstår,

jag

hoppas,önskar,ber om ditt hjärta

du

gömmer,söker,räds mina känslor

Ändå faller du tillbaka på mig när jag försöker låsa min dörr,
tränger dig in genom nyckelhålet för att jag inte ska glömma dig

Inga svar eller anledningar,
alltid under dina premisser som jag följer för
att jag inte klarar av vetskapen av att varje möte
med dig kan vara det sista

Tyvärr älskling,
jag tror vi gått på grund nu
och ärligt talat så gör de
mer ont än gott att kyssa dig

Jag har gärna din kropp hos mig,
din svettiga kropp mot min under
ett täcke av minnen,

men hur länge orkar hjärtat slå när
du bryter bitar från det om och om igen?

Så älskling,
jag klipper alla band och sätter
dom i mitt hår,
sminkar mina trötta ögon

och går ut och dansar







Fri vers av änglasjäl
Läst 984 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-08 17:44



Bookmark and Share


  Daniel lindqvist
Aj aj man går inte lotlös med formeleringarna du mästerligt målar upp.och han som hade dom premisserna kan låta jaga bort sig själv helt fuck great.du har utveklas till en utav dom stora här du är bäst.
2007-07-05

  Albert
kan bara säga att jag inte kunde sluta läsa

och det där om kyssarna
och de klippta banden

ja... en toppendikt!!! gillar den mycket!
2007-06-25

  theperna
Jag vet inte om det säger något? Men min text \"tänd eld på min frysbox\" hette från början \"en vattukvinna\" undra om de finns nån koppling...?
Denna är förstås bra mycket bättre, med sin tydlighet som starkaste vapen. Men jag hittar beröringspunkter, jag känner igen, jag lever in den.
Välriktade applåder
2007-06-25

  kärleksbarn
Så älskling,
jag klipper alla band och sätter
dom i mitt hår,
sminkar mina trötta ögon

och går ut och dansar

åh åh underbart! hanne j träffadig gums, men i sommar, då!
2007-04-09

  Eline.P
Stark text om uppbrott och styrka. Vem har sagt att det nödvändiga inte gör lika ont?
2007-04-08

    Donna
Skönt konstaterande skrivet...klok insikt, fortsätt dansa - du är värd mycket mer... :)
2007-04-08

  Mackan
KÄNSLA
undebart och tragiskt-melankoliskt
om dom omöjliga relationernas dualistiska natur
2007-04-08

    ej medlem längre
Det var ord och inga visor! Och med all rätt! Man ska inte låta nån leka med ens känslor!
Bra skrivet!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl