Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är den första som kysst mina ögon utan att veta dess färg



Med sina varma händer fumlandes över min kropp väcker han upp mig för tidigt en söndagmorgon,
molnen hänger tunga utanför och lovar mig regn,
men hans ögon är fyllda av solsken när han ler och kysser mig lätt

Det doftar av kaffe i ett sönderknullat vardagsrum och jag har aldrig älskat en doft mer

Kring hans panna har jag bundit band för att få behålla honom kvar i tid och evighet, med ord han inte förstår har jag dyrkat upp låset kring hans orörda hjärta och nu smeker han mina vingar med en viskning

Jag har kommit på mig själv med att erkänna att jag älskar honom,
enkel kärlek

Och jag har kommit på mig själv med att inse att jag nog trots allt är väldigt
lycklig

Jag vill hitta ett sätt att tacka för allt han ger mig,
men är inte sugen på att skicka gamla klyschor med tomt innehåll

Ändå är det lite som på film,
jag behövde räddning
och han är min hjälte

Men jag tror nog han vet,att han sakta börjar förstå
Att när min hand vilar sig till ro i hans
så är värmen jag sänder äkta


Och när han låter sina läppar möta mitt trötta ansikte så slår tanken mig på nytt:

\"Han är den första som kysst mina ögon utan att veta dess färg\"




Fri vers av änglasjäl
Läst 794 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-10 15:43



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
förresten, bokmärker denna,
inte riktigt min poesi men
i hopp om att jag får lyfta fram den för omvärlden någon gång.
den var föredömlig.
2007-10-31

  Daniel_78 VIP
riktigt njutbart och bra berättat.
både känslan och språk och bilder.
det låter förövrigt underbart :)
2007-10-31

  Simmerskan
det är så man tappar andan. Jag är överrumplad. Tack för dina synnerligen välbehövliga vardagsromantik (eller vad man nu ska kalla detta mästerverk).
2007-09-14

  R-M
oj så fiin! du e bra på dhär!
2007-09-12

  Stensamlaren
håller med... mycket bra.
2007-09-11

    Göte Holmlund
imponerande vackert
2007-09-10

  kärleksbarn
oooh...
vackert
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl