Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar, förälskelse, de kom som ett rus Låt mig aldrig förlora nu är den min


Hon äter tårta med jordgubbar och grädde,egentligen skulle hon behöva tappa några kilon




Det är dagar som denna man önskar att hela världen fanns i närheten för att chockas av glansen i mitt hår,
älska min nya klänning
och avundas mina skor

Dagar då allt känns så enkelt och solen som bränner mot ens hud bara kittlar mot ens öra och vinden viskar om havets hemligheter

Då vill jag synas i ditt sällskap,med min hand tryckt mot din

Sippa kaffe på ett utecafé,
dela tankar och läsa tidningen

Vara nöjd med livet och gå på fest ute på bryggan
Åka båt och älska i sommarregnet,

Drömma sig bort från en vardag att glömma,
leka lite med dina nyfikna fingrar
och kyssa dina blekta läppar

Ta på mig,
ta på mig,

Ser du inte hur vacker jag är?

Och jag måste få säga,för jag tror att du vill veta

Ingen är som du sen jag började
älska Dig...




Fri vers av änglasjäl
Läst 631 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-15 16:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja tänk att det då alltid är de dagar som verklingen ingen lägger märke till en också ...



toppen tjejen.
2007-09-22

  Thurizas
helt enkelt skitbra,gillar slutet mycket!
2007-09-04

  Eline.P
Underbar kärleksdikt och underbart språk...som om du målat fram dikten.
2007-08-21

  Jojo
En sådan text skulle jag också vilja kunna skriva!!!
Verkligen jättefint. Härligt med glädjen!
2007-06-25

  Albert
älskar den här också... du skriver ju så himla fint!!!
Tack!
2007-06-25

  kärleksbarn
underbar jossan! kan vi inte skriva en diktsamling ihop?
2007-06-15

    Mr.painter
Vackert fint
2007-06-15

  Sanningsägaren VIP
Bara så underbar
smittar av sig!
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl