Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt de aldrig ta slut


Det är Kärlek,innerst inne är det alltid Kärlek



Du slår in tomma känslor för att sen sälja på svarta marknaden,och jag står som vanligt först i kön och ler dumt,
ivrig,
längtansfull,

kåt


Ibland kommer du om natten,

knack
knack,

på min dörr och jag rusar upp för att släppa in dig,
sen rider jag dig mörkret igenom tills du somnar trygg vid min sida

Då skriver jag små rader i en bok du inte vet om,
slutet på en början,
början till ett slut

Så kommer morgonen,tränger sig in genom fönstret

Låter din kropp falla över mig som rakblad,
och den bitterljuva smärta du tilldelar mig är syret jag inte klarar mig utan.



















Fri vers av änglasjäl
Läst 667 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-25 17:00



Bookmark and Share


  Albert
dig måste jag ju bara läsa!
bravo! säger jag bara

fast... det kanske borde sägas också
att jag tyckte om boken där
och slutet på en början...
2007-06-25

  kärleksbarn
UNDERBART!
bäst hittills, jossan!
2007-04-25

  Eline.P
Din dikt berör mig djupt! Detta kunde varit jag för ett antal år sedan, känner igen varje ord, varje känsla..........det var jag som älskade mest, han älskade nog inte överhuvudtaget utan kom om natten när han var kåt....försvann och jag gick och längtade till nästa gång han knackade på....och försvann. Mycket bra skrivet!
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl